Bingo bonus

För att locka till sig nya spelare så är det många bingorum på nätet som använder sig av bingobonus. Bingo bonus innebär att du får en liten summa pengar att spela bingo gratis för på bingosajten. Pengarna kommer direkt in på ditt spelkonto och du får spela så mycket du vill för dessa pengar tills de är slut. Det enda du inte kan göra med bonusen är att överföra bonusen till ditt bankkonto. Om du vinner med hjälp av bingobonusen så kan du däremot göra precis vad du vill med vinstsumman, inklusive att överföra den till ditt bankkonto.

Man brukar skilja mellan välkomstbonus och insättningsbonus. Välkomstbonusen ges till helt nya spelare som aldrig varit registrerade på bingorummet tidigare. Även om du har spelat bingo tidigare, men inte just på den sajten, så får du alltså bonus. En välkomstbonus kan exempelvis vara på 50 kronor och du behöver inte själv sätta in några pengar till spelkontot för att få den, utan det räcker med att registrera sig som ny medlem. Insättningsbonus får nya spelare när de för första gången sätter in pengar på sitt spelkonto. Denna bonus brukar vara procentuell och kan exempelvis innebära att du får 100 % i bonus, vilket betyder att om du sätter in 100 kronor på ditt spelkonto så får du lika mycket i bonus, så du har totalt 200 kronor att spela bingo för.

Det kan löna sig att titta runt vilka bingorum som erbjuder den högsta bingo bonusen. Det finns hemsidor som rankar olika bingorum utifrån olika faktorer. Bland annat jämförs de olika bingorummen utifrån hur generösa de är med att ge bonus. Bingobonus kan du använda dig av om du vill prova på att spela bingo på nätet, men inte vill sätta in några egna pengar till att börja med. Du kan också använda bingo bonus för att prova flera olika bingosajter innan du bestämmer dig för vilken du vill spela hos.