VIP Bingo

Bingorummen ger bingo bonus för att locka till sig nya spelare. Men de har också ständiga erbjudanden och förmåner för de befintliga spelarna. Det gäller ju att inte bara locka till sig nya kunder utan också att måna om och behålla de spelare som redan finns på sajten. Därför erbjuder de flesta bingorium något som kallas för VIP-bingo. Det kan vara exempelvis lojalitetsprogram, förmånsprogram eller bonus för befintliga spelare. Exakt hur VIP-programmen utformas skiljer sig mellan olika bingorum.

Påfyllningsbonus eller reloadbonus är något som de flesta bingorum erbjuder. Det innebär att man får en bonus när man fyller på sitt spelkonto. Den brukar vara procentuell och påminner därför om insättningsbonusen. Skillnaden är att påfyllningsbonus riktar sig till befintliga kunder. Den delas inte heller ut varje gång man sätter in pengar på sitt spelkonto, utan det är snarare återkommande erbjudanden som man får tips om via sajtens nyhetsbrev eller liknande.

En del bingosajter har lojalitetsprogram som innebär att man får en viss poäng för varje sak man gör på sajten. Att sätta in pengar, spela, chatta, värva kunder – allt kan ge poäng. Poängen samlas på ett poängkonto och när man nått en viss poängsumma kan man använda poängen till att köpa saker eller att spela gratisspel för.

Vissa bingosajter erbjuder också speciella förmåner för sina trogna spelare. Det kan vara jackpots, specialspel, extra höga vinstsummor eller spännande vinster som resor, bilar och varor. För att få chans till dessa förmåner kanske man behöver ha varit medlem på sajten en viss tid, ha spelat för ett visst antal kronor eller ha samlat ihop en viss poängsumma i lojalitetsprogrammet. Det kan löna sig att ta reda på hur generösa bingorummen är mot sina befintliga spelare. Att få en hög välkomstbonus och insättningsbonus är förvisso roligt, men dessa bonusar får man dock bara en enda gång.